پیام معاونت آموزشی و پژوهشی به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری
11/27/2021 10:08:26 AM 304

معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه در پیامی هفته پژوهش و فناوری را گرامی داشتند. متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

امروزه، نقش انکارناپذیر پژوهش در توسعه جوامع پیشرفته، بر همگان واضح و مبرهن است. این حوزه بستر مناسبی را برای بروز و ظهور خلاقیت‌ها در جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و ارایه راهکارهای مناسب، فراهم می کند. طی سالهای متمادی، دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، به واسطه پتانسیل بالای اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان و دانش پژوهان و کارکنان کوشای خود گام‌های بلندی را در مسیر توسعه و پیشرفت برداشته و انتظار می‌رود با توجه به شعار امسال هفته پژوهش "پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید" و با عنایت و لطف الهی شاهد نمود بیشتری از خلاقیت و تلاش محققان در مسیر تعالی و بالندگی میهن عزیزمان باشیم.

ضمن تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، توفیق روز افزون فعالان و تلاشگران این عرصه را در جهت تحقق اهداف عالیه حوزه علم و فناوری، از خداوند منان خواستارم.

• دکتر فرید صمصامی خداداد
  • معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه