به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر امام علی پور، مدیر کل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان به همراه دکتر باقری، عضو کمیته راهبری طرح الگوی نوین دانشجویان، با حضور در دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، ضمن دیدار و تبادل نظر با سرپرست و هیئت رئیسه دانشگاه، از زیرساختها و امکانات رفاهی دانشگاه بازدید به عمل آوردند.
در این نشست دکتر ملکی، سرپرست دانشگاه، ضمن خیر مقدم به حضار، در بخشی از صحبتهای خود بر عزم و سیاست جدی دانشگاه در جهت توسعه و تکمیل زیرساختهای رفاهی و دانشجویی و تغذیه دانشجویان تاکید داشتند و افزودند؛ تکمیل پروژههای ساختمان خدماتی رفاهی و خوابگاه خواهران با جدیت در دستور کار قرار دارد. خوشبختانه در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه ساختمان خدماتی رفاهی به 75 درصد و پروژه خوابگاه دانشجویی خواهران نیز به 50 درصد رسیده است. از وزارت علوم و خیرین هم میخواهیم وارد میدان شده و برای تکمیل این دو پروژه به دانشگاه کمک نمایند.
دراین دیدار، دکتر امامعلی پور، مدیر کل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان ضمن تشکر از تلاشها و توجه مدیریت دانشگاه به رفاهیات دانشجویان، به معرفی طرح الگوی نوین تغذیه در دانشگاه-ها با هدف کاهش تصدی گری دانشگاه در امور تغذیه پرداختند. دکتر باقری با اشاره به چالشهای موجود در امور تغذیه دانشگاهی، بر لزوم یافتن راهحلهای مؤثر تأکید کردند. همچنین دکتر باقری، اجرایی شدن طرح "رستوران مکمل" بر اساس الگوی نوین تغذیه را به عنوان یکی از راهکارهای اساسی برای برون رفت از این چالشها معرفی کرد.
دکتر رجایی، معاون دانشجویی دانشگاه نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشگاه برای بهبود و ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان ارائه نمودند. ایشان خاطرنشان کردند که با ابتکار عمل صورت گرفته، استفاده از بوفه دانشگاه به عنوان "رستوران مکمل" توانسته است صرفهجویی چشمگیری را در هزینههای دانشگاه به همراه داشته باشد و در عین حال به نیازهای تغذیهای دانشجویان پاسخ دهد.
بخش پایانی برنامه به بازدید میدانی مسئولان سازمان امور دانشجویان از زیرساختهای در حال توسعه دانشگاه اختصاص داشت. دکتر باقری و دکتر امام علی پور به همراه دکتر ملکی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، از ساختمان در حال احداث خدماتی رفاهی و همچنین ساختمان خوابگاه خواهران بازدید کردند.
مسئولان سازمان امور دانشجویان، پس از مشاهده پیشرفت فیزیکی خوابگاه در حال ساخت، سرعت پیشرفت پروژه را با توجه به شرایط اقتصادی و محدودیتهای کنونی کشور، تحسینبرانگیز دانستند.
همچنین در جریان بازدید از بوفه دانشگاه، مسئولان سازمان امور دانشجویان زیرساختهای خدمات تغذیه دانشگاه را با توجه به تعداد فعلی دانشجویان، رضایتبخش ارزیابی کردند و بر استمرار توجه به طرحهای توسعهای-رفاهی تأکید نمودند.
روابط عمومی دانشگاه