دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علوم و فناوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان

21 بهمن 1402
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری با حضور امام جمعه زاهدان، استاندار سیستان و بلوچستان و رییس مرکز حراست وزارت علوم و هیأت همراه، رییس بسیج اساتید و جناب آقای علی لونجی رییس حراست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

غلامرضا رضایی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن خیر مقدم به میهمانان، تاریخچه مختصری از دانشگاه سیستان و بلوچستان از بدو تاسیس تا حال بیان نمود و در تبیین پیشرفت آموزش عالی کشور گفت: امروز دانشگاه سیستان و بلوچستان به اندازه کل آموزش عالی کشور در سال 1357 است.

محامی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زاهدان، جایگاه حراست را جایگاه صیانت، حفاظت و راهنمایی خوانده و گفت: انجام امور بر اساس رویه تعادل و به دور از افراط و تفریط، انجام کارها براساس عقل و تدبیر و رعایت عدل و انصاف همراه با اخلاق نیکو از نکات کلیدی بوده که رعایت آنها تاثیرگذاری کارها را بیشتر خواهد کرد.

محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان ضمن اشاره به وسعت و پراکندگی استان و وجود مرزهای آبی و خاکی با کشورهای همسایه به ظرفیت های موجود در بخش های مختلف از جمله معدن، کشاورزی و بنادر تاکید نمود و گفت: ظرفیت های زیادی در استان برای توسعه وجود دارد که دانشگاه می تواند با پرورش و تربیت نیروهای خلاق و کارآفرین، باعث رشد و توسعه جامعه گردد.

وی افزود: مسئولیت سخت و مهمی بر عهده مدیران حراست دانشگاه است یکی از مهم ترین آنها حراست از فکر و اندیشه است.

فامیل کریمی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، ضمن ابلاغ پیام تشکر و قدردانی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش های ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال های اخیر و تلاش های ایشان جهت آماده سازی دانشگاه برای برگزاری اجلاس روسأی دانشگاه های کشور از حضور مجدد خود در دانشگاه سیستان و بلوچستان ابراز خرسندی نمود.

ایشان استاندار سیستان و بلوچستان را شخصیتی جهادی و ذوب شده در انقلاب دانست و خاطرنشان کرد که همت و مدیریت پرصلابت و پرقدرت ایشان استان را آماده و در مسیر توسعه و پیشرفت قرار داده است.

فامیل کریمی در ادامه خطاب به مدیران حراست دانشگاه ها گفت: وقتی در مسئولیتی قرار می گیریم نمی توانیم بگوییم که خودمان هستیم و هدفمان باید رضایت خداوند باشد چون ما متعلق به مردم هستیم. وی با بیان هدف از این نشست و چرایی برگزاری آن در دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان را، ظرفیت های بالای این استان و علی الخصوص دانشگاه سیستان و بلوچستان دانست.

در ادامه یادآوری نمود در نشست قبلی موضوع عبور از بحران و اغتشاشات را داشتیم که یک برجستگی خوب و شایسته در شناسنامه حراست ثبت و ضبط گردید چرا که توانستیم به آسان ترین روش از مشکلاتی که دشمن برای ما ایجاد کرده بود،گذر کنیم.و اما امروز باید به سمت ظرفیت سازی برویم و در حوزه فناوری و کارآفرینی و البته در همه بخش ها مخصوصاً دانشگاه ها تلاش نماییم.

ایشان افزود: باید به وظیفه صیانت و حفاظت  که شاخصه اصلی حوزه حراست است  معنی و مفهوم ویژه ببخشیم. و طبق فرمایش و دستور مقام معظم رهبری وظیفه ماست که چون گذشته در مسئله انتخابات پر اهمیت اسفند ماه امسال، در چهارچوب وظیفه ای که برای ما تعیین شده با جدیت و همت بیشتری عمل نماییم.

شایان ذکر است بخشی از عملکرد حراست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در قالب بنر در نمایشگاه دستاوردهای حراست ها در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
روابط عمومی دانشگاه