دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

دانشجویی و فرهنگی
هفتاد و پنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اجلاس معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور دوشنبه، 26 شهریور 1403 با حضور دکتر سعید حبیبا معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، سایر مسئولان، دکتر محمد سلیمانی لشکناری معاون دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و سایر معاونین دانشگاه های سراسر کشور در سالن شهید رئیسی دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر حبیبا در این نشست ضمن عرض خیر مقدم به معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور و تبریک به مناسبت میلاد پیامبر گرامی صلی الله علیه و اله گفت: آغاز سال تحصیلی را که مصادف با هفته دفاع مقدس است و یاد و خاطر شهدا و جامعه ایثارگران را که لحظه لحظه زندگی خود را مدیون آن‌ها هستیم، گرامی می‌داریم زیرا اگر رشادت‌های آن‌ها نبود اکنون با آسودگی خاطر نمی‌توانستیم در یک نشست گرد هم آییم.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه امیدوارم با کمک شما عزیزان و تدابیر و تلاش‌های شما آغاز سال تحصیلی خوبی را شاهد باشیم؛ تصریح کرد: گرد هم آمده‌ایم تا بهترین اتفاق‌ها را برای آینده‌سازان کشور رقم بزنیم.

معاون وزیر علوم اظهار کرد: حضرت آقا همواره تاکید دارند که دانشجویان باید احساس کنند که کرامت و عزت آن‌ها در محیط دانشگاه حفظ می شود.

وی ادامه داد: دانشجویان ما، هر چند که ممکن است به دلایل مختلف دچار چالش های انضباطی شده باشند، شایسته حمایت و توجه ویژه  اند. ریاست محترم جمهور  به صراحت بیان کرده اند که « دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد، بلکه آینده این مملکت است».

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه وزیر محترم علوم دستور رسیدگی به پرونده‌های استادان و دانشجویانی که دچار مشکل شده اند را دادند؛ تصریح کرد: دانشجویان شاید دچار مشکلات انضباطی شوند اما ما موظف هستیم به هدایت آن‌ها بپردازیم در این راستا دکتر پزشکیان نیز اعلام داشتند که دانشجو نمی‌تواند آدم بدی باشد بنابراین وظیفه ما سنگین است و باید در این جهت گام‌های موثری را برداریم.

جهت مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک نمایید.

متن بیانیه پایانی هفتاد و پنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

روابط عمومی دانشگاه